Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info o Tecně

Tecna je Vílou technologie a čerpá energii ze všech technologických a energetických zdrojů. Je z celé skupiny nejvzdělanější a vyniká ve všech vědeckých předmětech.

 Rodina a Společenský původ

Tecna pochází ze Zenitu, technologického království, kde se všechno soustředí na vědecký pokrok. Její rodiče do ní vkládají velké naděje a Tecna se chce stát nejlepší vílou technologie. Co se týče technologií, její království je z celé Magické dimenze nejvyspělejší; je to svého druhu nový svět, v němž hraje hlavní roli věda, kterou tamní obyvatelé považují za to nejdůležitější. Díky tomu získávají stále nové schopnosti.

Zvláštní charakteristiky:

Výborná znalost vědy pomáhá Tecně sestrojovat přístroje, jejichž pomocí dostává sebe i své přátele z průšvihů. Je velice sebevědomá a vždycky ví, co chce a co nechce, ačkoli to občas její přátele trochu štve. Je tak velmi štědrá a když si někdo z jejích blízkých něco přeje, dokáže ho překvapit nějakým neobyčejným vynálezem, ze kterého mají všichni velkou radost. Hodně spoléhá na vědu a na logiku, což jí někdy brání v prožívání pocitů, ale ke skupině zjevně chová velkou náklonnost.

Je velice cílevědomá a hrdá na svůj původ, což ji žene pořád výše a kupředu; je přesvědčena, že zná správnou odpověď na každou otázku a silně pociťuje tíhu odpovědnosti za to, že má ve všech směrech vynikat.

Chyby a slabiny:

Tecna je velice puntičkářská, chodí všude včas a nesnáší, když na ni lidé musejí čekat. Nikdy nepociťuje příliš velké vzrušení nebo úzkost, protože její pocity jsou omezené. Protože je tak puntičkářská, je vždycky velice dobře upravená, ačkoli její upravenost se hodně liší od Flořiny - je podstatně víc strohá.

Protože se z celé skupiny nejvíce věnuje technologiím, vlastní nejvíc technologicky vychytaných přístrojů. Díky tomu je velice trendy. Není však tak přitažlivá jako Stella.

A chodí s Timmym
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

how to make a college essay l75toh

(EugeneHib, 6. 4. 2023 14:54)

You actually stated that perfectly.
diseration https://bestmasterthesiswritingservice.com buy argumentative essay https://buyanessayscheaponline.com