Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info o Bloom

Bloom je Víla Dračího ohně. Bloom je z celé skupiny Winx nejmocnější, protože ve svém nitru přechovává Dračí oheň, jenž jí umožňuje zlé čarodějnice porazit. Její nejúčinnější zbraní je vrozená schopnost vycítit nebezpečí, což jí v kombinaci s její bystrostí pomáhá zdolat i ty nejobtížnější výzvy.

rodinný původ:

Na počátku první sezony se Bloom domnívá, že je pozemskou bytostí a dcerou Mikea a Vanessy. Velmi záhy se však dozví, že byla v útlém dětství adoptovaná - hasič Mike ji našel uprostřed ohně, který jí naštěstí neublížil. Ve snech se jí zjevuje Daphne, díky níž Bloom zjistí, že je její sestrou. Bloom se také dozví, že je princeznou ztracené planety Domino, na které je ukryt Dračí duch a ona je vílou-strážkyní tohoto pokladu - největší síly Magické dimenze.

charakteristiky:

 

Ačkoli Bloom zdaleka není nejstarší členkou skupiny, stane se jejím vůdcem díky schopnosti šikovně a pozoruhodně chytře řešit problémy. Inteligence, jež je vlastní všem vílám, je na ní obzvlášť patrná: díky neobyčejné bystrosti si dokáže s každým nebezpečím skvěle poradit a vždy je jako první ochotná pomoci přátelům. Její loajalita je výjimečná a tak by za nic na světě své přátele nezradila, i kdyby se tím sama měla dostat do potíží. I když si něco zoufale moc přeje, je ochotna se toho vzdát, pokud zjistí, že o to stojí také někdo jiný jí blízký.

Je veselé a živé povahy a neustále udržuje ve skupině dobrou náladu, aniž by přitom působila příliš upovídaně nebo domýšlivě. Bloom má úžasnou schopnost probouzet v ostatních odvahu, čehož si její přátelé velmi váží.

Její odhodlanost je tak silná, že nikdy před problémem necouvne a nikdy nedá najevo svůj strach. Čas od času její odhodlání přerůstá v neústupnost a tvrdohlavost, jež se občas projevuje i ve vztahu k jejímu příteli jménem Sky.

slabiny a chyby:

 

Ačkoliv je netrpělivost znakem většiny teenagerů, Bloom je opravdu velice netrpělivá a vše by chtěla mít hned.

Na rozdíl od svých přátel až tak nedbá na svůj zevnějšek a nedává si nijak zvlášť záležet na tom, co nosí, a jestli to kluky ohromí. Je si jistá, že vždy vypadá dobře. Přesto se najdou chvíle, kdy dá najevo určitý nedostatek sebevědomí - ale v takových chvílích jí vždy pomůže Stella se svou neuvěřitelnou znalostí všech možných trendů a dobře zásobeným šatníkem, v němž se vždycky najde to správné oblečení pro jakoukoli příležitost.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

essay help introduction g43bmt

(Gregorymit, 6. 4. 2023 7:45)


Thanks, Awesome stuff!
essays writing https://cheapessaywriteronlineservices.com custom college essay https://writingresearchtermpaperservice.com