Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info o Layle(Aishe)

 Layla je Vílou vln: má schopnost ovládat vodu a magickou tekutinu (zvanou "Morphix"), která slouží k chytání nepřátel do pasti nebo, při jiných příležitostech, se z ní dají vyrábět různé užitečné věci. Je sportovně založená, energická a má neobvyklé taneční nadání (její chůze je vždy velmi elegantní).

rodinný původ:

 

Layla je princezna z planety Andros, je dcerou tamních vládců. Její planetu téměř zcela zničila voda, která obklopuje obydlené části země. Žijí tam mořské panny, magické strážkyně těchto vod a věrní spojenci Aishiných rodičů. Její rodina vede život vázaný velmi přísnými pravidly (například ji přinutili, aby si vzala chlapce, kterého vůbec neznala). Proto Aisha s rodiči často jedná vznětlivě a vzpurně. Rozumí sice tomu, co po ní rodiče vyžadují, ale nesouhlasí s tím, jak s ní jednají. Ale protože je velice citlivá, pořád si uvědomuje, že rodiče dělají vše pro její dobro, ačkoli tím někdy narušují její svobodu.

Layla bláznivě miluje moře a všechny možné sporty: plave, tančí a věnuje se umělecké gymnastice. Ve všech sportovních disciplínách vyniká díky své eleganci a energii, kterou umí vyjádřit za všech okolností. Poté, co se stala vílou, dokázala výborně spojit svou tělesnou zdatnost s kouzelnictvím. V bitvě vyniká její fyzická odolnost a výbušná energie; svoji statečnost neustále dokazuje tím, že bojuje v první linii.

Chyby a slabiny:

Má neústupnou povahu a naštve se, kdykoli narazí na nespravedlnost, která si žádá potrestání. V tomto smyslu je idealistkou, zejména když se jedná o ochranu slabších. Jako princezna si je vědoma své role na planetě Andros, ale umí s tou odpovědností vycházet klidně a vyrovnaně. Umí si i dopřát odpočinek a klidné prázdniny, a to zejména, když je se svými přáteli.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

hire a ghostwriter o23jbt

(EugeneHib, 5. 4. 2023 23:03)


Well voiced really! !
the help book essay https://bestonlinepaperwritingservices.com how to write a good introduction paragraph for an essay https://writinganessaycollegeservice.com